Сиво-зелена глина 1кг/2кг/5кг

Базова цена: 10,00 лв.

Хумата се използва за лечение както на кожни, така и на вътрешни заболявания. Хумата лекува трудно заздравяващи, гноящи рани, циреи, навяхвания и всякакъв вид контузии, разширени вени, отоци, обриви, екземи, ухапвания от насекоми, херпеси, гъбички на краката, протриване, дори целулит.

Спазвайте начина на приложение тъй като тя може да съдържа иридий. Много често хумата е радиоактивна и заради съдържащият се в нея радий.

Това е доказано чрез многото провеждани през годините опити. Малко хора знаят, че в нея не може да вирее дори и едно-единствено коренче. И колкото по-голямо е слънчевото облъчване върху нея, толкова повече са радиоактивните вещества. 

Но в естествено състояние радият например е изключително полезен за организма. С такова въздействие се унищожават само болните клетки, и то до такава степен, че веднага могат да възникнат нови. Освен това хумата има невероятни противобактерийни свойства.

Продуктът е успешно добавен в количката
10,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Лечебната глина се препоръчва при анемия, пролетна умора, усилена умствена и физическа дейност. Хумата подхранва кожата и възвръща еластичността на сухата и накъсана коса. Лечебната глина има обезболяващо и успокояващо действие при артрит. Тя абсорбира натрупаните токсини в храносмилателния тракт. Действа добре при колит, гастрит, бъбречни болести, атеросклероза.

Хумата е активна, само когато е мокра. Ключът към получаването на максимален ефект за кожата от глината е да не позволявате тя да изсъхва.

Хумата не бива се съхранява в метални съдове и да не е в допир с каквито и да е други метални предмети, тъй като металът може да промени химическия и състав. Затова използвате стъклени съдове и дървена лъжица за приготвяне на маските.

 

Източници:

https://www.blitz.bg/article/1095

http://www.zdravei.org/huma/

http://www.organicauthority.com/5-types-of-clay-mask-benefits-the-dirty-skincare-superstars/

https://www.aroma.bg/beauty/health/glinata-recepta-za-krasota-i-zdrave-50/

http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/p13385.html